• SITUING
  • SITUING
  • SITUING

T'AJUDEM A VENDRE

Gràcies a la nostra estructura, podem oferir excelència en la gestió, a baix cost!

RESIDENCIAL:

A SITUING, t’ajudem a optimitzar el preu, i posem a la teva disposició les millors tècniques de venda per vendre la teva propietat en el temps desitjat, i amb totes les garanties que una operació de compravenda requereix.
Hem venut, hem comprat, i sabem tot el que implica. Som al teu costat per tal que sigui un procés fàcil i el més óptim possible, i tot per una TARIFA PLANA de 2.850€!
 

RETAIL-OFICINES:

Experiència. Coneixem el sector, i les necesitats que tenen les millors companyies. Fixem amb tú el millor preu, i trobem el millor comprador pel teu espai.
Servei integral. T’assessorem tècnica, legal i fiscalment. T’acompanyem en tot el procés per tal que tinguis la seguretat de la feina ben feta.

T'AJUDEM A COMPRAR

Agent immobiliari personal (Personal Shopper Immobiliari)

RESIDENCIAL:

Busques pis? Casa? Apartament?
És una decisió il.lusionant, per tant és important que el procés també ho sigui.

SENSE CONFLICTE D'INTERESSOS
TREBALLEM EXCLUSIVAMENT PER A TÚ

ESTALVIA TEMPS I DINERS

Estalvia temps:

Diga'ns que vols, ho buscarem per tu entre tota l’oferta del mercat, farem les primeres visites, seleccionarem només el que s’adapti al que busques. Faràs només visites útils.

Estalvia diners:

Negociarem per tú el millor preu amb la propietat.
Sense conflicte d’interessos. Treballarem només per a tu.
Seguretat tècnica i jurídica. Revisarem que tot estigui correcte, tant tècnica com administrativament, i t’acompanyarem també amb el nostre assessorament legal, fins que tinguis de les claus de casa teva.
 

RETAIL-OFICINES:

Experiència. La situació és clau pel funcionament del negoci, amb el coneixement dels vostres paràmetres de cerca, del moviment de les companyies del vostre sector i del mercat, us ajudem a trobar, i a implantar el vostre punt de venda o la vostra oficina.
Actuem com el vostre Departament d’Expansió. Amb accés a tot el producte del mercat. Vetllant pels vostres interessos, i amb assessorament legal i tècnic fins que es formalitzi l’operació de compravenda o arrendament.

Busquem actius de lloguer per tú, tant locals, com oficines, com residencial, mitjançant el nostre servei d’Agent Immobiliari Personal (Personal Shopper Immobiliari)

Oferim el teu immoble, en règim de lloguer a possibles interessats.
Amb les màximes garanties i pre-selecció d’arrendataris per la teva tranquilitat.

Assessorament fiscal: saps com afecta l’operació immobiliària a la teva fiscalitat? Saps quines opcions tens per reduir despesa? T’ajudem per tal que gaudeixis de la tranquil.litat.

Coordinació d’obra nova i reformes: Deixa-ho a les nostres mans. Decideix distribucions, materials, decoració, colors...nosaltres ens cuidem de coordinar-ho tot per tal que casa teva o el teu local, quedi perfecte.

Benvingut! Nou a la ciutat? T’ajudem en tots els tràmits que et calen per instal.lar-te, i accedir als serveis que necessites.

 

Pregunta’ns pel servei
de RELOCATION

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.